• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
İstanbul'da top kumaş ve parça kumaş alan firmalar arasında Saral Tekstil'i tercih etmeniz için bir çok neden var .... İşte bunlardan sadece bir kaçı; Zamanında, müşteriyi bekletmeden kumaş alanlar arasında birinciyiz. Top kumaş alanında, şu ya da bu kumaş değil; tüm kumaş çeşitlerini almaktayız. Toptan kumaş alımı sektöründe, kumaş çeşitleri fark gözetilmeden kumaş alan firmayız. Toptan kumaş alanlar arasında her zaman dürüst, ilkeli ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda parça kumaş ve top kumaş alımı yapmaktayız.

Anasayfa


     İstanbul kumaş alımı 0 kumaş alınır ,top kumaş parça kumaş alım satımı

   
Ürün Kodu : İstanbul kumaş alımı
Üretici : Saral
Fiyat : 2 TL 
Ürün Özellikleri
İstanbul kumaş alımı yapan 05456737923 kumaş alanlar. Toptan kumaş alan yerler
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Parti malı top kumaş alınır.top kumaş alım satımı yapılır. Penye kumaş alınır.viskon top kumaş alınır.Üç iplik,ikiiplik kumaş alınır.Ribana kumaş alınır.Çelik interlok kumaş alınır.Kadife kumaş alınır.Çelik interlok kumaş alınır.Kaşkorse kumaş alınır.Lakost kumaş alınır.Polar kumaş alınır.Peluş kumaş alınır 05456737923 STOK KUMAŞ ALINIR.STOK FAZLASI KUMAŞ ALINIR.


Dokuma kumaş alınır.Kot,keten kumaş alınır.Gabardin kumaş alınır.Poplin kumaş alınır.Kaşe kumaş alınır.Astar alınır.Astarlık kumaş alınır.ceplik kumaş alanlar.Satejn,şifon kumaş alınır.



İthal kumaşlar alınır 05456737923 Pullu kumaş alınıır. Bayrampaşa,kağıthane,okmeydanı kumaş alınır.Levent kumaş alınır.Seyrantepe kumaş alınır.Bayrampaşa top kumaş,parça kumaş alnıır.Panama kumaş alınır.İndigo kumaş alınır
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu
Saat
SARAL TEKSTİL


 Top kumaş alan 05456737923 parti kumaş alan firmalar