• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
İstanbul'da top kumaş ve parça kumaş alan firmalar arasında Saral Tekstil'i tercih etmeniz için bir çok neden var .... İşte bunlardan sadece bir kaçı; Zamanında, müşteriyi bekletmeden kumaş alanlar arasında birinciyiz. Top kumaş alanında, şu ya da bu kumaş değil; tüm kumaş çeşitlerini almaktayız. Toptan kumaş alımı sektöründe, kumaş çeşitleri fark gözetilmeden kumaş alan firmayız. Toptan kumaş alanlar arasında her zaman dürüst, ilkeli ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda parça kumaş ve top kumaş alımı yapmaktayız.

Anasayfa


     fermuar alımı yapanlar fermuar alanlar

   
Ürün Kodu : fermuar alımı yapanlar
Üretici : Saral tekstil
Fiyat : 22 TL 
Ürün Özellikleri
İstanbul fermuar alınır.Parti fermuar alınır.Merter fermuar alınır.Şişli fermuar alanlar. ykk fermuar alınır.Stok fazlası fermuar alınır.Küçükköy
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
İstanbul fermuar alanlar 05456737923 Parti fermuar alınır. Merter fermuar alınır.Şişli fermuar alanlar. ykk fermuar alınır.Stok fazlası fermuar alınır.Küçükköy fermuar alınır.Şişli fermuar alanlar.Tela alınır.Seyrantepe fermuar alınır.Çağlayan fermuar alınır.Okmeydanı fermuar alınır. Küçükköy fermuar alınır . Davutpaşa fermuar alınır.Çağlayan fermuar alınır satılır. Güngören kumaş alınır. Her cins kumaş alınır. Gizli fermuar alınır. Davutpaşa fermuar alınır..





Parti fermuar alınır . Haznedar fermuar alınır.Sefaköy fermuar alınır 05456737923 Bağcılar fermuar alınır.Plastik fermuar alınır.Paket fermuar alınır.Ykk fermuar alınır.Fermuar alan yerler.Nakit fermuar alınır. Her çeşit fermuar alınır.Paket fermuar alınır. BAĞCILAR FERMUAR ALINIR 0545 673 79 23 GİZLİ FERMUAR ALINIR.PAKET FERMUAR ALANLAR.MONT FERMUARI ALINIR.SEFAKÖY FERMUAR ALINIR.AVCILAR FERMUAR ALINIR.AMBARLI FERMUAR ALINIR.RİVET ALINIR.ÇIT ÇIT ALINIR tekstil aksesarları alınır.fermuar alım satımı yapılır.Naylon fermuar alınır.Kemik fermuar alınır.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406
Hava Durumu
Saat
SARAL TEKSTİL


 Top kumaş alan 05456737923 parti kumaş alan firmalar