• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
İstanbul'da top kumaş ve parça kumaş alan firmalar arasında Saral Tekstil'i tercih etmeniz için bir çok neden var .... İşte bunlardan sadece bir kaçı; Zamanında, müşteriyi bekletmeden kumaş alanlar arasında birinciyiz. Top kumaş alanında, şu ya da bu kumaş değil; tüm kumaş çeşitlerini almaktayız. Toptan kumaş alımı sektöründe, kumaş çeşitleri fark gözetilmeden kumaş alan firmayız. Toptan kumaş alanlar arasında her zaman dürüst, ilkeli ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda parça kumaş ve top kumaş alımı yapmaktayız.

Anasayfa


     astar kumaş alanlar

   
Ürün Kodu : astar kumaş alanlar
Üretici : Saral tekstil
Fiyat : 6 TL 
Ürün Özellikleri
Parti astar alınır,05456737923 ithal astar alanlar,İstanbul astar kumaş alınır.Polyester astar alınır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
İstanbul astar alanlar 05456737923 Astar kumaş alanlar.İstanbul astar alan firmalar.Dokuma astar,örme astar alanlar.denye astar alanlar.Jarse astar alınır. Parti malı astarlık,ceplik kumaş alanlar.İthal astar alanlar.tivil astar alanlar.asetat astar alınır.ipek astar alanlar.Astar alanlar.top astar alanlar.dokuma kumaş alanlar.kumaş alınır satılır.kot,keten,gabardin kumaş alanlar.



istanbul kumaş alınır.dokuma kumaş alan kumaşçılar. kot kumaş alınır.poplin kumaş alanlar.gömleklik kumaş alanlar.kumaş alan firmalar.polyviskon kumaş alanlar.dakron kumaş aınır.kanvas kumaş alanlar.kaşe kumaş alınır.ribs kumaş alınır.vual kumaş alanlar.saten kumaş alınır.şifon kumaş alanlar. parti astar alanlar.İstanbul astar alanlar.İstanbul astar alınır.Merter astar alanlar.



Şişli astar alanlar.Çağlayan astar alınır.Küçükçekmece astar alanlar.esenler astar alanlar.Halkalı astar alanlar.Hadımköy astar alanlar.Sefaköy astar alanlar.Güneşli astar alanlar.Yeşildirek astar alanlar.Küçükçekmece astar alanlar.Halkalı astar alanlar.Güngören astar alınır.Yenibosna astar alanlar.Esenyurt astar alanlar.Bağcılaer astar alanlar.Mahmutbey astar alınır.giiymkent astar alanlar..Tekstilkent astar alanlar.



İSTANBUL KUMAŞ ALANLAR,KUMAŞ ALANLAR TELEFON 0552 465 44 60 PARTİ KUMAŞÇILAR,PARTİ MALI KUMAŞ ALANLAR.ÖRME KUMAŞ ALNIIR.PENYE KUMAŞ ALANLAR.İKİİPLİK KUMAŞ ALINIR.RİBANA KUMAŞ ALANLAR. MERTER,ŞİŞLİ KUMAŞ ALANLAR.AVCILAR TOP KUMAŞ ALINIR.TOP KUMAŞ ALANLAR
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
Hava Durumu
Saat
SARAL TEKSTİL


 Top kumaş alan 05456737923 parti kumaş alan firmalar